نگهداری غذاهای خام

زیبایی در سخن گفتن باید از آغاز تولد سر لوحه زندگی تمام بشریت قرار گیرد.

دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷

نگهداری غذاهای خام

1- غذاهایی که زود فاسد می شوند و غذاهایی مانند گوشت که برای نگهداری آنها مجبور به منجمد کردن آنها هستید را زود به زود خریداری کنید تا نیاز نباشد زمان زیادی آنها را نگه داری کنید.
2- غذاهایی مانند برنج، لوبیا، نخود، عدس، ماش، لپه، ماکارونی و.....را که بیرون از یخچال نگه داری می کنید در جاهایی نگه دارید که خنک باشد، مرطوب نباشد، از مواد شوینده و موادی که دارای بو هستند دور باشند، طوری بسته بندی شوند که حشرات نتوانند وارد آنها شوند.
3- سبزی ها و میوه هارا بشویید سپس صبر کنید تا آب آنها خشک شود و بعد آنها را در یخچال نگه داری کنید. اگر زمان نگه داری آن قدر زید است که موجب پلاسیده شدن آنها می شود بعد از آن که آنها شستید و آب آنها خشک شد آنها را در کیسه های فریزری قرار دهید و در کیسه را محکم ببندید و آن گاه این کیسه را در یخچال نگه داری کنید. در ضمن سبزی های برگ دار مانند ریحان را در کیسه های پارچه ای قرار دهید. 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.