فست فودها عامل کاهش سلامتی

زیبایی در سخن گفتن باید از آغاز تولد سر لوحه زندگی تمام بشریت قرار گیرد.

یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷

فست فودها عامل کاهش سلامتی

این غذاها ، به اندازه ای مضر نیستند که بگوییم مصرف آنها را به طور کلی کنار بگذارید؛بلکه مصرف زیاد آنها سبب کاهش سلامتی می شود، بدین سبب است که توصیه به کاهش مصرف آنها می شود. یکی از مشکلات فست فودها، دارا بودن روغن زیاد است. چربی از مواد غدایی است که مصرف آن ضروری می باشد. کاهش مصرف چربی می تواند بدن را با مشکلات شدیدی روبرو نماید. ولی مصرف زیاتر از نیاز چربی باعث بروز مشکلاتی از جمله افزایش چربی خون، افزایش فشارخون، گرفتگی رگ ها، سکته و بیماری های قلبی می شود. توصیه های غدایی مبنی بر کاهش مصرف روغن ها، به همین علت می باشد. از طرفی روغن های جامد و اشباع شده نقش بیشتری در بیماری هایی مانند: بیماری های قلبی انواع سکته ها و سرطان دارد. بدین سبب است که کاهش مصرف این نوع از روغن ها اهمیت بیشتری می یابد. یکی از دلایلی که سبب توصیه به کاهش مصرف فست فودها گشته است ، میزان بالای روغن در این غداها می باشد. استفاده از ادویه ها و نمک ، عامل دیگری برای کاهش مصرف فست فودها می باشد. مصرف زیاد نمک سبب سخت شدن رگ ها شده و فشار خون را بالا می برد. بسیاری از ادویه ها دارای خواص خوبی هستند ولی مصرف زیاد آنها باعث بروز مشکلاتی برای معده و کبد می شود. فست فودها برای این که طعم خوبی پیدا کنند و مشتریان بیشتری داشته باشند، دارای انواع ادویه ها و نمک فراوان می باشند که برای سلامتی مناسب نیستند. فست فودها با حرارت زیادی آماده می شوند تابه سرعت در اختیار مشتریان قرار گیرند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.